Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser

SUP - Paddle Board

Vores SUP's er baseret på MSL-layer teknologi (Monocoque Structural Laminate). Denne teknologi er en videreudvikling af hidtil anvendte teknologier til fremstilling af SUP's. Det er en dyrere fremstillingsteknik, men den store popularitet SUP's har opnået, har været med til at nedbringe omkostningerne ved teknologien.
Kort fortalt, består teknologien i at man  hos materialeproducenten lægger et supplerende lag ved brug af heat infusion oven på det sædvanlige dropstitch materiale. Der skal derfor ikke efterfølgende manuelt pålimes et nr. to lag, som man gør ved produktionen af double layer SUP's.Det indlagte nye lag har en strukturel styrke i sig selv (monocoque), der kan sammenlignes med den man f.eks. kender fra en æggeskal. Det indebærer bl.a. at man opnår en større stivhed af boardet selv ved lavere lufttryk.
Med denne teknik opnår man fordelene ved både single- og doublelayer- teknologi, uden at gå på kompromis med ulemperne.
MSL-SUP er stærkere, lettere og har større stivhed. Det giver flere fordele i vandet. De er desuden nemmere at folde og transportere.
Størrelsen på vores SUP er valgt ud fra, at det skal være stabilt og hurtigt på kysten og samtidig manøvredygtigt i snævrefarvande og kanaler. Det vil også være bredt nok til at der kan udføres yoga på boardet.
Lav vægt af boardet gør det følsomt for vind og bølger. Høj vægt at boardet gør det  besværligt at transportere. Vi har også på det område opnået et godt kompromis mellem de to med MSL-boardet.
Dit SUP bør altid pustes op til minimum 15 PSI, hvis det er angivet til at kunne holde til dette tryk. Vores SUP's kan tåle at blive oppustet til et væsentligt højere tryk, men sejladsmæssigt vil det ikke være af betydning at oppuste det til et tryk meget over 15 PSI. Når vores SUP tåler et højere tryk end dette, er det mere et udtryk for kvaliteten. De billigere SUP's har ofte færre og svagere tråde i den oppustelige del af boardet og derfor kortere levetid.

                Aktive filer