Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser

Redningsveste og svømmeveste

Redningsveste og dragter til enhver søsportsaktivitet finder du hos Marineworld. Siden 1992 har det været lovpligtigt at medbringe passende redningsveste til alle ombord - og med god grund, for det kan gå galt, når man omgiver sig med vand. Båden kan kæntre, du kan falde i vandet eller du kan af andre årsager være nødsaget til hurtigt at skulle forlade båden. Ulykkerne sker altid, når du mindst venter det, så sørg altid for at have en godkendt og passende redningsvest med til alle på båden også kano og kajak - og også selvom solen skinner og intet syntes at kunne ske. Vi har heldigvis nogle redningsveste, der er yderst ergonomiske og komfortable at have på. I vores online sortiment finder du billige redningsveste, oppustelige redningsveste, faststofveste, svømmeveste, jolleveste, redningsveste til børn, redningsveste til babyer, redningsveste til hunde m.m. Hos Marineworld sælger vi kun godkendte redningsveste efter de højeste standarder, så du og dine medpassagerer kan føle sig helt trygge under sejladsen. Din redningsvest kan redde dit liv. Og loven foreskriver at alle fartøjer, der ikke er fortøjet i havn, skal medføre redningsveste eller svømmveste til alle personer ombord.

Redningsveste vælges blandt andet efter brugsområde. Jollesejleren, kølbådssejleren og offshoresejleren har hvert deres behov. Ligesådan surferen og supboard brugeren. Erhvervsbrugerne har yderligere krav til deres sikkerhed og kan have behov for en SOLAS godkendt redningsvest. Her kan valget stå mellem en redningsvest med øget opdrift eller en komplet overlevelsesdragt. For en lystsejler kan en svømmevest være tilstrækkelig at anvende under meget beskyttede forhold. Sejlernes krav varierer fra størst mulig komfort til maksimal sikkerhed. Hos Marineworld kan du også finde lys til din redningsvest, så dine overlevelseschancer maksimeres hvis du skulle falde overbord i mørke - se under Tilbehør til redningsveste.  

Er du i tvivl om hvilken redningsvest du skal bruge, så kontakt vores Kundeservice, så guider vi dig frem til den rigtige redningsvest til dit behov.

 

Aktive filer