Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser

Oppustelig redningsvest


Den oppustelige redningsvest har virkelig vundet sit indpas hos sejlerne. Som en nyhed har vi nu også en ISO-godkendt 150N oppustelig redningsvest i bælteversion i sortimentet! Den er let at bære og giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Er du en af dem, der føler dig meget generet af at bære den klassiske faststofvest er den oppustelige vest et must for dig. Selve den livsredende anordning er skjult og vil først blive opblæst, når vesten kommer i vand. Skulle det usandsynlige ske at den automatiske udløser svigter, typisk på grund af manglende vedligeholdelse, har du stadig mulighed for at anvende det manuelle udløsersystem i form af en træksnor eller et pusterør. Den oppustelig vest er forsynet med en gaspatron og en udløser. Dette sæt skal løbende serviceres og udskiftes enten når udløbsdatoen er overskredet eller hvis vesten har været pustet op. Marineworld har blandt andre servicesæt fra United Moulders og Halkey Roberts i sortimentet. Marineworld anbefaler at tilkøbe ekstra servicesæt til din vest, så du fortsat kan sejle videre skulle din redningsvest blive udløst. Vil du forøge dine chancer for at blive fundet i vandet, når mørket falder på, husk da lys til din vest. Du finder servicesæt og redningsvestlys i kategorien Tilbehør til redningsveste.


Redningsvestes opdrift måles i Newton (N). Hvilken opdrift skal din vest have?

50N svømmeveste er til brugere, som er habile svømmere, tæt på kysten i beskyttede farvande, hvor hjælpen er nær. Svømmevesten har ikke nok opdrift til at beskytte personer, som ikke kan klare sig selv, eller evt. er bevidstløse. Dette er ikke en redningsvest.

100N redningsveste er tiltænkt dem, som skal vente på redning i beskyttede farvande. Redningsvesten vil i de fleste tilfælde kunne vende en bevidstløs bruger.

150N redningsveste er til fritidsbrug og off-shore under alle vejrforhold. Redningsvesten vender en bevidstløs person uden hjælp fra brugeren.

275N/300N redningsveste er til offshore brug under ekstreme vejrforhold. De er desuden velegnede til personer der vejer over 100 kg. eller bærer tungt sejlertøj.

SOLAS redningsveste er til professionelt brug.

Aktive filer