Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser

Redningsvest barn

Børn skal altid være iført en passende godkendt redningsvest, når de er med på vandet. Hos Marineworld har vi kun ISO-godkendte veste, så du kan trygt vælge en redningsvest til dit barn hos os. Vestene findes i forskellige prisklasser uden at der bliver gået på kompromis med sikkerhedsgodkendelsen. Du vil derfor også kunne finde en billig godkendt redningsvest til børn hos os. Børn bør som udgangspunkt også altid være iført sikkerhedssele og livline. Hos Marineworld anbefaler vi også altid at påføre automatisk redningsvestlys på dit barns redningsvest, der vil begynde at lyse, skulle barnet falde i vandet. Du kan finde alt tilbehør til redningsveste her.
En faststofvest har som udgangspunkt 10 års levetid. Brug aldrig en faststofvest til at sidde eller stå på, da det vil tære på opdriftsmaterialet. Når vesten ikke benyttes bør den holdes væk fra direkte sollys og høje temperaturer. Har vesten været i saltvand bør den inden tørring skylles i ferskvand.
Vær opmærksom på at det frarådes at bruge konventionelle engangsbleer sammen med redningsveste da de kan modarbejde redningsvestens evne til at vende barnet korrekt i vandet med luftvejene frie. 

Aktive filtre