Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser
VETUS boat Traveller
  • VETUS boat Traveller
  • VETUS boat Traveller

VETUS båd "Traveller" 2,0m. luftdæk grå og blå

VVB200T

VETUS oppustelig båd 200 cm. Luftdæk grå og blå. Design kategori  "D''.

E-Mærket

VIB-serien af oppustelige både er designet til optimal holdbarhed, brugervenlighed og ydeevne. Den høje opmærksomhed på detaljer under fremstillingen resulterer i robuste både med en absolut topklasse finish. Ved at vælge de bedste materialer og tilbehør har disse både lige lidt ekstra. Alle både leveres som standard med en bære- / opbevaringstaske, en fodpumpe med manometer, et reparationssæt med reservepumpestik, aluminiumsårer og en aluminiumsbænk.

Funktioner: De vinklede akterrør og trimklapperne ved akterspejlet giver en større overfladeDerudover er de afrundede agterrør med kontinuerlig gnidning mindre tilbøjelige til at blive beskadiget. Praktiske håndtag ved agterspejlet. Ekstra håndtag, der er ideelt placeret til føreren under sejlads. Åre opbevaring inde i båden og hurtig opbevaringsklemme på toppen af rørene. Bænken kan omplaceres, og der kan eventuelt installeres en ekstra bænk. Dyb V-køl med gnidningsindretning. Siderørene er beskyttet med et ekstra lag PVC-stof i bunden. Flere D-ringe tillader bugsering og hejsning af båden-

VIB Traveller
Oppusteligt dæk
Let og kompakt til nem opbevaring og transport
Robust fladt dæk med skridsikker overflade

VIB Traveller-både er ideelle til korte ture, f.eks. som en lystbåd. De kompakte dimensioner, når den tømmes, gør denne model meget praktisk, når transport eller opbevaring er et problem. Disse både er udstyret med et oppusteligt dæk. Når det er under tryk, tilbyder luftdækket en robust flad overflade at stå på og skaber et ydeevne, der øger dybt V-skrog. En rem til fastgørelse af brændstoftanken er indbygget i dækket som standard.