Denne shop er kun for erhvervskunder. Privatkunder henvises til Marineworld.dk.

KÆMPE STORT UDVALG
flash_onLynordre
HURTIG LEVERING
netto/brutto-priser
Gori 3-bladet sejldrev foldepropel - 3
  • Gori 3-bladet sejldrev foldepropel - 3
  • Gori 3-bladet sejldrev foldepropel - 2

Gori 3-bladet sejldrev foldepropel

G150090LHS3

3-bladet Gori foldepropel
Kombinerer minimal modstand under sejl med maksimal trækkraft under motorsejlads Den 3-bladede Gori Folding Propeller markerer et teknologisk og funktionelt spring fremad i udviklingen af ​​propeller til sejlbåde. Det er den eneste foldepropel, der kører den samme stigning fremad og baglæns, bladene drejer 180 grader. Det er nu muligt for sejlbåde og motorsejlere at opnå foldepropellens hastighedsfordele under sejl, kombineret med den faste propellers fremdriftsevne under motorsejlads. Den 3-bladede Gori Folding Propeller blev introduceret på markedet i 1994 og vandt DAME-prisen og HISWA-prisen samme år, som det bedste nye marineprodukt.

Propel egenskaber 3-bl sejl
E-Mærket

Overdrive-funktion,
Den 3-bladede Gori Folding Propellers Overdrive-funktion tilføjer en ny dimension til at sejle med motor. Styrmanden kan vælge propelstigning og profil i vandet, mens han sejler frem, ved at regulere yachtens skifte- og gasregulering. Uden brug af sårbar hydraulik eller komplicerede mekaniske anordninger. Anvendes ved motorsejlads i godt vejr eller ved brug af motor under sejlads med sejl. Overdrive giver samme hastighed ved lavere omdrejninger, hvilket resulterer i mindre motorstøj, færre vibrationer og bedre brændstoføkonomi.
Fuld fart under sejl
Traditionelt er foldepropeller bedst egnet til små og mellemstore sejlbåde med moderate motorstørrelser. Men den 3-bladede Gori folde propels unikke design bringer disse fordele inden for rækkevidde af større sejlbåde og motorsejlere. Den ekstra hastighed under sejl er betydelig, og det unikke design forhindrer, at tang osv. hænger i propellen. Tests fra store yachtmagasiner har vist, at den 3-bladede Gori foldepropel har en meget bedre effektivitet både fremad (+11%) og baglæns (+6,5%) end en fjederudstyret propel.
Praktisk designet til de fleste motorstørrelser
Den 3-bladede Gori foldepropel kan leveres i diametre fra 15" og op til 30", til både udstyret med motorer fra cirka 10 HK (7 KW) og op til cirka 300 HK (221 KW). Den 3-bladede Gori foldepropel er fremstillet i samme professionelle kvalitet, hvor hver enkelt propel har sit eget nummer og en "logbog" under produktionen. Hver propel er afbalanceret dynamisk.

Yderligere information kan findes på https://gori-propeller.com/shop/

En vejledning til valg af propeller kan findes på https://www.bsidk.com/calculate/

Specifikke referencer

ean13
5705666726480